Nu för tiden är det mycket prat om miljön och hur vi på bästa sätt kan lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt. Det är extra viktigt nu när klimatet ändrar sig och jorden blir allt varmare för varje år som går.

Som företag kan ni dra ert strå till stacken genom att handla ert kontorsmaterial från nätet. Då kan ni få allting skickat till er med samma transport och på så vis minska ert klimatavtryck.

Med ett varmare klimat kommer flera naturkatastrofer som torka, översvämningar, och extremväder. Det i sin tur orsakar svält och misär runt om i världen och är något vi måste få stopp på inom en snar framtid.

Det är inte bara miljön det gynnar

Förutom att det är ett mer klimatsmart val kommer ni också spara pengar genom att handla från nätet. Eftersom ni troligtvis köper stora kvantiteter från ett och samma ställe kommer det bli sannolikt att bli mycket billigare.

Klicka er vidare här för att komma till en sida som säljer allt som ett kontor behöver. Här finns allt från papper och pennor till plastfickor, mappar och bläck till skrivaren. Ni kommer inte att ångra ert val av online shop för kontorsvaror!