Idag när allt förändras så konstant och mycket, och inte alltid till det bättre. Är det inte en teknologisk utveckling så är det något annat. Men det behöver inte betyda att det hela tiden är bra.

Vi som samhälle strävar hela tiden mot utveckling vilket i sin tur gör att vi hela tiden konsumerar saker. Det kommer att påverka oss i framtiden och därför är det viktigt att vi försöker förändra oss redan nu. Många som idag söker en hobby kanske inte ska söka sig mot områden där man måste köpa något nytt hela tiden. Det finns därför massvis med andra områden att gräva sig in i. Här har du lite tips på vad du kan göra för att hjälpa jorden samtidigt som du hittar något nytt att göra.

När det kommer till att ta ansvar för det att man gör det på rätt sätt, dvs göra det så det inte negativt påverkar något annat. Det kanske känns konstigt, men att göra något bara för att är inte rätt sätt att göra det på. Man måste göra det utan att negativt påverka något annat. Annars kommer det bara bli en negativ påföljd i slutändan.